“Samen werken om het gestelde resultaat te bereiken heeft voor mij altijd een belangrijke rol gespeeld. Zowel binnen sport alsook tijdens mijn loopbaan heb ik geleerd dat het belangrijk is om in goed overleg het gewenste doel vast te stellen en er als team echt voor te gaan.”

Door je met elkaar te verbinden en elkaar te inspireren en uit te dagen haal je meer uit het team. Je brengt de persoon met de juiste kennis en ervaring in stelling om de noodzakelijke bijdrage te leveren. Door verschillende disciplines en karakters bij elkaar te brengen, met respect naar elkaar te luisteren, open te staan voor andermans mening en soms even pas op de plaats te maken ben je als team in staat “van buiten naar binnen” te kijken, te voorkomen dat er tunnelvisie of doelredenatie ontstaat en ben je in staat krachtig bij te sturen wanneer complexe processen, projecten of activiteiten daarom vragen.

In de afgelopen 30 jaar heb ik met veel plezier mogen werken binnen diverse sectoren in het bedrijfsleven, waaronder 15 jaar in de energie- en telecom (of multimedia) sector. Hierbij heb een brede kennis opgebouwd met betrekking tot verschillende bedrijfsprocessen, kanalen en verdienmodellen. Deze ervaringen breng ik in tijdens de werkzaamheden die ik sinds 2016 mag uitvoeren voor of in samenwerking met lokale en regionale overheden.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken