skip to Main Content

“Bij mij komen ondernemerschap en openbaar bestuur -zowel gemeentelijk als provinciaal- samen. Op beide terreinen koppel ik mijn gedrevenheid voor innovatie aan visie, onderhandelingsvaardigheid en resultaatgerichtheid. Ik ben analytisch en conceptueel sterk, beschik over doorzettingsvermogen en ben creatief met oog voor de realiteit. Mijn kracht ligt in het werken in teamverband: vanuit een vliegwielfunctie weet ik mensen te verbinden, motiveren en inspireren.”

De meerwaarde van werken in een team houdt voor mij niet op bij het samenvoegen van verschillende vakgebieden en denkrichtingen. Ik ervaar iedere keer opnieuw dat een goed samengesteld team het probleemoplossend vermogen versterkt, de betrokkenen scherp houdt en energie geeft. Hierdoor worden betere resultaten bereikt.

In mijn werk streef ik altijd naar de juiste balans tussen nut, noodzaak en belang om investeringen blijvend te laten renderen. Hierbij hou ik het doel voor ogen en zorg ik ervoor dat afspraken en termijnen worden nagekomen. Volgens mij vraagt de huidige tijd ook van het openbaar bestuur om te ondernemen, waarbij zowel de organisatie, het inhoudelijke vraagstuk, de governance als de financiën in samenhang moeten worden bezien.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken